Skip navigation
Choose section
Direct to main navigation
Direct to sub navigation
Search website


SECTIONS:

MAIN NAVIGATION:
YOU ARE HERE:
Home > Privacybeleid
YOU ARE IN:

SUB NAVIGATION:
PRINTVERSION HEADER:
Logo PPD


Plagen Preventie Dienst B.V.
Postbus 22
4254 ZG Sleeuwijk

Bezoekadres
Tol 14
4251 PX Werkendam

www.ppd.nl
info@ppd.nl


PPD Werkendam
Tel. 0183 30 12 70
Fax 0183 31 09 58

PPD Veldhoven
Tel. 040 253 88 17
Fax 040 255 74 33

PPD Doetinchem
Tel. 0314 36 12 60
Fax 0314 36 52 00

Determinatielab

Zoek uw plaagdier middels ons determinatielab en vindt meer info over de bestrijding:


MAIN CONTENT:

Privacy Statement Plagen Preventie Dienst B.V.

 

 

De gegevens die u invoert op de website van de PPD zullen alleen gebruikt worden voor de afhandeling van uw bestelling of voor het toesturen van aangevraagde informatie. Uw gegevens zullen niet verkocht worden aan derden of worden gebruikt voor andere doeleinden dan waar u om gevraagd heeft.

 

Algemeen
Deze privacy statement is van toepassing op de PPD. De PPD respecteert de privacy van alle gebruikers van de site en zorgt dat al uw persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld. Wanneer u onze site bezoekt worden verschillende gegevens verzameld teneinde u een optimale dienstverlening te kunnen bieden. In deze Privacy Statement wordt precies uitgelegd welke gegevens worden verwerkt, wat er met uw gegevens wordt gedaan en welke rechten u heeft.

 

Welke gegevens worden door de PPD verwerkt?
De gegevens die door de PPD worden verwerkt bestaan uit twee categorieën. Enerzijds zijn dit gegevens die u zelf invult op het invulscherm indien u een bestelling via de site doet. Deze gegevens betreffen uw identiteit (zoals naam, adres, e-mail etc.). Alsook gegevens die in verband staan met de door uw gekozen wijze van betalen. Anderzijds zijn dit de zogenaamde "verkeersgegevens" van de bezoekers van de site. Zo wordt het IP adres van uw computer geregistreerd.

 

Wat doet de PPD met uw gegevens?

Het doel van het verwerken van de gegevens is:

• Het verwerken van uw bestelling, de betaling daarvan en de bezorging op het juiste afleveradres;
• Het bevorderen van de gebruiksvriendelijkheid van onze site;
• Het kunnen doen van (gepersonaliseerde) aanbiedingen en acties of het verstrekken van voor u relevante informatie of nieuwsbulletins. Dit alleen in het geval u daar toestemming voor gegeven heeft.

De persoonsgegevens worden alleen voor bovengestelde doelen verwerkt.

 

Links
De site van PPD kan advertenties van derden of koppelingen naar andere sites bevatten. Op het privacy beleid van deze derden of hun sites heeft de PPD geen invloed en is daarvoor niet verantwoordelijk.

 

Uw rechten
U kunt altijd aan de PPD vragen welke gegevens van u worden verwerkt. Hiertoe kunt u een e-mail sturen. Ook kunt u per e-mail aan de PPD vragen om verbeteringen, aanvullingen of andere correcties aan te brengen, die de PPD zo spoedig mogelijk zal verwerken.
Indien u geen prijs meer stelt op het ontvangen van informatie, aanbiedingen of evaluaties dan kunt u per e-mail de PPD hiervan op de hoogte stellen.

 

Vragen over het privacy beleid van de PPD
Voor alle andere vragen die u mocht hebben over het privacy beleid van de PPD kunt u een e-mail sturen of bellen naar 0183-301270.

PRINTVERSION FOOTER:

© PPD, Plagen Preventie Dienst | Deze pagina op internet: http://www.ppd.nl/ppd/over-ons/privacybeleid.html